OBAVEŠTENJE O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI

Obaveštavamo posetioce internet stranice play4digital.com (u daljem tekstu: web stranica) da je vaša poseta anonimna i da PLAY4DIGITAL ne prikuplja podatka koji bi omogućili vašu identifikaciju (kao što su ime i prezime, e-mail adresa), a korisnike web stranice koji daju svoje podatke o ličnosti, obaveštavamo da se vaši podaci obrađuju u skladu sa pravilima koja se navode u nastavku teksta i odredbama važećih zakona Republike Srbije.

Podatke koji se prikupljaju kroz kontakt formu (ime, prezime, imejl, broj telefona, grad) PLAY4DIGITAL će koristiti za svrhu pripreme i informisanja korisnika o ponudi određenog proizvoda, slanje odgovora na upite korisnika i sl. Ovako prikupljene podatke PLAY4DIGITAL neće ustupati trećim licima. Bliži podaci o načinu obrade podataka o ličnosti i pravima korisnika prikazani su u Obaveštenju o uslovima prikupljanja i obrade podataka o ličnosti. Klikom na dugme „Prihvatam“ korisnik daje pristanak na obradu svojih podataka o ličnosti na opisani način.

PLAY4DIGITAL obrađuje podatke o ličnosti u meri u kojoj je to potrebno da bi se ispunila svrha obrade, a isti se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarivanje svrhe.

PLAY4DIGITAL štiti poverljivost podataka tako što preduzima odgovarajuće organizacione i tehničke mere da bi osigurali bezbednost podataka i da bi ih zaštitili od svakog slučajnog ili nezakonitog uništavanja, slučajnog gubitka, zloupotrebe, zabranjenog otkrivanja ili pristupa i svakog drugog oblika nezakonite obrade.

POLITIKA KOLACICA (COOKIES)

Delovi naše internet stranice koriste kolačiće (Cookies). Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva lokalno na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu i koji omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na internet stranicu, a radi praćenja i analize poseta internet stranici u cilju optimizacije internet stranice. Veb stranica koristi kolačiće da bi zapamtila šta ste radili na njoj u određenom vremenskom periodu i koje su vaše željene opcije u pogledu jezika, veličine fonta i drugih karakteristika prikaza. To znači da ne morate navoditi svoje željene opcije svaki put kada posetite veb stranicu.

Osim toga, kolačići nam pomažu da analiziramo kako koristite našu veb stranicu i da li nailazite na prepreke tokom navigacije. Oni nam takode pomažu da prilagodimo oglase i ponude na mreži vašim interesima i potrebama. Lični podaci u ovom slucaju nisu sačuvani, te se ove informacije ne mogu koristiti za ličnu identifikaciju. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolacic čuva na vašem računaru, neophodno je da onemogucite kolačić za ovu internet stranicu u vašem internet pretraživaču. Ranije instalirane kolačiće možete obrisati ručno iz vašeg internet pretraživača. Onemogućavanje, odnosno brisanje, može značiti i umanjenje odredenih funkcionalnosti internet stranice.

Kako onemogućiti kolačiće

Kolačiće možete sami obrisati iz vašeg internet pretraživača i time onemogućiti njihovo korišcenje. U nastavku se nalaze linkovi sa detaljnim uputstvima za brisanje kolačića nekoliko najkorišcenijih pretraživaca:

  • Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Opera

Ukoliko koristite drugi pretraživač, pratite uputstva relevantnog dobavljača. Ukoliko onemogućite kolačiće i dalje ćete biti u mogućnosti da pregledate internet stranicu, ali sa ograničenim mogućnostima.

KOJE KOLAČIĆE KORISTI OVA VEB STRANICA

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje našeg veb sajta. Oni vam omogućavaju da pregledate veb sajt i koristite njegove funkcionalnosti, kao što je bezbedan pristup pojedinim oblastima.

Kolačići za performanse

Kolačići za performanse se koriste za prikupljanje podataka o tome kako koristite naš veb sajt, na primer, koje stranice najčešće posećujete i da li dobijate poruke o greškama. Svi podaci koji se prikupe pomoću tih kolačića se objedinjuju i koriste isključivo za poboljšanje performansi našeg veb sajta. Ove podatke obrađujemo i analiziramo pomoću Google Analytics platforme.

Kolačići za funkcionalnost

Kolačići za funkcionalnost omogućuju veb sajtu da zapamti odabrane opcije, kao što su vaše korisničko ime, jezik i regija u kojoj se nalazite. To znači da vam možemo pružiti poboljšane, personalizovane funkcije. Osim toga, pomažu nam da vam pružimo uslugu koju ste tražili.

Ne omogućuju nam da pratimo vašu aktivnost pregledanja na drugim veb sajtovima.

Kolačići za oglašavanje i statistiku

Ove kolačiće koristimo za dostavljanje oglasa i prosledivanje obaveštenja koja su relevantna za vas i vaše interese.

Možemo ih koristiti za sledeće svrhe:

  • dostavljanje ciljanih oglasa/ponuda;
  • ograničavanje vremena prikazivanja oglasa;
  • merenje delotvornosti marketinške kampanje;
  • utvrđivanje delotvornosti kanala digitalnog marketinga i podsticaj drugih veb sajtova i povezanih subjekata za preusmeravanje na naš veb sajt.
  • Obrada podataka o saobraćaju na sajtu

Kolačiće za obradu podataka o saobraćaju na sajtu koristimo za otkrivanje tehničkih problema koji se mogu pojaviti dok pregledate naš veb sajt.
Na osnovu podataka prikupljenih pomocu ovih kolačića, rešavamo tehnička pitanja i probleme i stalno poboljšavamo usluge koje nudimo na našem veb sajtu. To nam omogućava i da bolje ispunimo vaše lične potrebe. Ove podatke obrađujemo pomoću Google Analytics platforme.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj ove internet prezentacije predstavlja zakonski zaštićeno i isključivo autorsko pravo koje pripada vlasniku, PLAY4DIGITAL kome pripadaju sva autorska i druga prava intelektualne svojine u pogledu sadržaja, uređivanja, koncepcije i dizajna. Zaštitni znakovi, logo znakovi, nazivi proizvoda i drugo slicno intelektualno vlasništvo je u svojini vlasnika ili u vlasništvu trećih lica. Nepoštovanje obavezujućih uslova korišćenja podleže primeni odgovarajućih zakonskih propisa. Zabranjeno je neovlašćeno umnožavanje, reprodukovanje, javno prikazivanje ili distribuiranje sadržaja internet prezentacije, na bilo koji način.

PLAY4DIGITAL zadržava pravo promene ovog obaveštenja . Sve izmene Će biti objavljene na web stranici. Ljubazno molimo da povremeno proverite eventualne izmene ovog obaveštenja kako biste bili pravovremeno informisani o njegovim promenama.