Preko 10 godina sa Vama…
Dugogodišnje iskustvo u oblasti konzola SONY-A i XBOX-A,prodaje,servisa,kao i mnogih drugih opcija,navelo nas je da izadjemo i sa jednom zanimljivom ponudom za sve naše stare i nove buduće kupce.
Prateći korak sa vremenom osnovali smo PLAY4DIGITAL.COM
Mesto na kome možete biti sigurni da ono što kupite to i dobijete.
 • PONUDA
PLAY4DIGITAL Vam nudi razne opcije kupovine konzola i igrica.
U ponudi su konzole,oprema za konzole,polovni i novi CD diskovi,digitalni kodovi,ili kako ih neki nazivaju cd key/digital code,kao i digitalni nalog tj account…
Ukoliko imate problema sa vašim uredjajem bilo da je to Sony ili Xbox konzola-kontroler,naš servis će Vam izaći u susret.
DODATNA OPREMA I SERVIS-sve što Vas interesuje-kliknite ovde
 • NAČIN KUPOVINE ,PLAĆANJE,ISPORUKA 
Kada izaberete uredjaj- konzolu ili dodatnu opremu,imate detaljno u opisu da li je uredjaj nov ili polovan,specifikaciju,cenu,kao i dužinu trajanja garancije.
Radi ažurnosti stanja,pre svake kupovine konzole,dodatne opreme kao i cd diskova,obavezan je poziv na tel za Srbiju +381 60-098-8-098 , za BiH +387 61-981-041
Isporuka cd-a/diskova kao i konzola i dodatne opreme je putem kurirske službe,troškove dostave plaćate prema cenovniku kurirske službe,ili lično preuzimanje u našem salonu u Beogradu,kao i Sarajevu.
Kada izaberete samu igru-artikal,imate detaljno u opisu same igre da li je ima ili nema na stanju,imate detaljno u opisu igre,da li je ponuda digitalni kod,cd,ili digitalni nalog(primarni ili sekundarni),i isto tako  prilikom izbora same igre-naloga, u opisu imate i VIDEO UPUTSTVO kako se aktivira .
Sledeći korak je da odabrani artikal-igru dodate u korpu,iz korpe pratite dalje korake koji Vas vode do realizacije kupovine,unosite Vaš mail na koji želite da Vam stignu podaci za igru…
 1. Ukoliko kupujete iz Srbije, plaćanje je preko računa u dinarskoj valuti.
  Uplatu možete izvršiti elektronski-ebanking,mbanking,ili u bilo kojoj pošti ili banci.
  Broj računa za uplatu 360-0381600988098-58 / primalac Nenad Jovanović / adresa Beograd -Braće Jerković 191
 2. Ukoliko kupujete iz BiH molimo da pre svake kupovine, pozovete br tel +387 61-981-041 kako bi proverili dostupnost željenog proizvoda i dobili instrukcije za plaćanje.
 3. Ukoliko kupujete iz bilo koje druge države plaćanje se vrsi putem PAYPAL-A i ovo važi samo za kupovinu digitalnih igrica,Paypal uplate ne primamo za konzole i dodatnu opremu
Kada se uplata evidentira u našem sistemu,na Vaš mail sa kojeg ste izvršili porudzbinu, dobijate  podatke za kupljeni artikal-igru.
Isporuka digitalnih kodova,kao i naloga se vrši putem  Email adrese,u roku od 1h do 24h.U ovom slučaju molimo da imate strpljenja.Takodje,za sve porudzbine tokom vikenda(subota i nedelja ili praznici),krajnji mogući rok za isporuku kodova i naloga je sledeći radni dan.
Poželjno  je da IME I PREZIME kupca koje ste naveli u porudzbini na sajtu,isto to ime i prezime navedete pri samoj uplati,
Molimo da maloletna lica ne vrse porudzbine bez odobrenja roditelja,staratelja ili punoletnog lica.
Shodno zakonu o zaštiti privatnosti – Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima
 • PRAVILA I GARANCIJA
ZABRANJENO JE BILO KAKVO MENJANJE,MODIFIKOVANJE SAMOG NALOGA,LOZINKI,ŠIFRI ili bilo kojih drugih nedozvoljenih radnji a koje su vezane za sam nalog tj igricu.
Igru-nalog možete koristiti bez ikakvih ograničenja u smislu prelaženja nivoa,skupljanja trofeja,čuvanja pozicija,itd…
Garancija na svaki digitalni proizvod je minimum 2 godine od trenutka kupovine,ili posebno može biti ograničena garancija ukoliko sam izdavač igre promeni pravila za licence svojih igrica u nekom trenutku,na šta niko od nas ne može da utiče …
MOLIMO VAS DA SE STROGO PRIDRŽAVATE PRAVILA i da dobro pogledate video snimak, za bilo koju varijantu naloga da ste kupili ,bio on PRIMARNI ili SEKUNDARNI nalog.
Ukoliko ste kupili sekundarni nalog NEMATE pravo da ga podešavate kao primarni.
RAZLIKA IZMEDJU PRIMARNOG I SEKUNDARNOG NALOGA,je to što Vam je za sekundarni nalog potrebna stalna internet konekcija.
Za pomoć oko instalacije digitalnih naloga-digital account, posetite nas klikom na tekst u nastavku

VIDEO UPUSTVO ZA AKTIVACIJU DIGITALNOG NALOGA

Sve protivno pravilima koja su navedena ovde će snositi sankcije i trajni gubitak igre,ukoliko se ne dokaže drugačije,BEZ PRAVA NA POVRAT NOVCA.
Sve naše igre koje imamo u ponudi su 100% bezbedne,bez ikakvog rizika da neće raditi,regularne,sigurne.
Igre možete igrati i ON LINE sa drugim igračima na mreži,prijatelljima,ili u solo kampanji…
Za one koji su tek početnici u svetu Xbox ONE konzola,da biste igrali ON LINE,koristili servere,i igrali sa drugim igračima putem interneta,morate imate uplaćenu članarinu ili ti tzv XBOX LIVE GOLD,cene ovog proizvoda mozete pogledati ovde      CENOVNIK kartica-Xbox LIVE GOLD

Povrat novca ne radimo ukoliko kupite digitalni proizvod koji Vam iz nekog razloga ne odgovara(npr. ne svidja Vam se igra)

GARANTUJEMO da ono što kupite to i dobijate.
MOLIMO VAS DA POŠTUJETE SVA NAVEDENA PRAVILA kako bi i Vi i mi bili sigurni da ćemo uvek imati saradnju na obostrano zadovoljstvo.
JAKO VAŽNO –  VAŠE BANKOVNE KARTICE,PAY PAL NALOGE ILI BILO KOJI DRUGI VID PLAČANJA NE VEZUJETE ZA KUPLJENU IGRU TJ NALOG- KOJI DOBIJATE OD NAS,TO MOŽETE RADITI NA VAŠEM LIČNOM NALOGU KOJI IMATE NA KONZOLI.
 • KONTAKT
Za sve primedbe,pohvale,sugestije… možete nas kontaktirati  na email
webplay4digital@gmail.com
kao i na  brojeve telefona
+381 60 098 8 098  za Srbiju
+387 61 981 041  za BiH
PLAY4DIGITAL.COM
ukoliko još uvek niste sigurni u nas i našu ponudu mozete nas posetititi na sledećem linku,gde naše ocene govore vise od reči
click here