PLAY4DIGITAL

O Nama

Dugogodisnje iskustvo u oblasti konzola SONY-A i XBOX-A,prodaje,servisa,nadogradnje sistema,kao i mnogih drugih opcija,navelo nas je da ovog puta izadjemo i sa jednom zanimljivom ponudom za sve nase stare i nove buduce kupce.

Prateci korak sa vremenom osnovali smo PLAY4DIGITAL.COM
Mesto na kome mozete biti sigurni da ono sto kupite to i dobijete.

PONUDA

PLAY4DIGITAL vam nudi razne opcije kupovine igrica za nove generacije konzola,prvenstveno za XBOX ONE/ONE S/ONE X konzole.

U ponudi su digitalni kodovi,ili kako ih neki nazivaju cd key/digital code,kao i digitalni nalozi tj account,a tu su takodje i polovni kao i novi diskovi/CD.

PRAVILA I GARANCIJA

 • ZABRANJENO JE BILO KAKVO MENJANJE,MODIFIKOVANJE SAMOG NALOGA,LOZINKI,SIFRI ili bilo kojih drugih nedozvoljenih radnji a koje su vezane za sam nalog tj igricu.
  Igra-nalog je u vasem vlasnistvu trajno,bez ikakvih ogranicenja u smislu igranja same igre,prelazenja nivoa,,itd…
  MOLIMO VAS DA SE STROGO PRIDRAZAVATE PRAVILA i da dobro procitate UPUTSTVO ZA NALOGE  za bilo koju varijantu naloga da ste kupili ,bio on PRIMARNI ili SEKUNDARNI nalog.
 • Takodje prilikom kupovine igre,kada izaberete samu igru-artikal,imate detaljno u opisu same igre da li je ima ili nema na stanju,imate detaljno u opisu igre,da li je ponuda digitalni kod,cd,ili digitalni nalog(primarni ili sekundarni),i isto tako tako prilikom izbora same igre u opisu imate i VIDEO UPUTSTVO kako se aktivira igra u slucaju da je u pitanju ponuda – primarni/sekundarni nalog
 • Sve protivno pravilima koja su navedena ovde ce snositi sankcije i trajni gubitak igre,ukoliko se ne dokaze drugacije,BEZ PRAVA NA POVRAT NOVCA.
 • Sve nase igre koje imamo u ponudi su 100% bezbedne,bez ikakvog rizika da nece raditi,regularne,sigurne,mozete ih igrati ON LINE sa drugim igracima na mrezi,prijatelljima,ili u solo kampanji kao i OFF LINE modu…(ovo pravilo se nekada moze razlikovati kod odredjenih igrica,jer neke igre zahtevaju stalnu internet konekciju)
 • Za one koji su tek pocetnici u svet Xbox ONE konzola,da biste igrali ON LINE,koristili servere,i igrali sa drugim igracima putem interneta,morate imate uplacenu clanarinu ili ti tzv XBOX LIVE GOLD,cene ovog proizvoda mozete pogledati ovde      CENOVNIK kartica-Xbox LIVE GOLD
  GARANCIJA je ono sto vam nudimo za svaku igru.
 • ZAGARANTOVAN Povrat novca vrsimo ukoliko dodje do nekog nesporazuma
 • GARANTUJEMO za svaki primarni i sekundarni nalog da je ispravan,da radi i da ce raditi,ovo se isto odnosi i na kodove kao i na cd diskove.
 • GARANTUJEMO da ono sto kupite to i dobijate.
 • MOLIMO VAS DA POSTUJETE SVA NAVEDENA PRAVILA kako bi i Vi i mi bili sigurni da cemo uvek imati saradnju na obostrano zadovoljstvo.
 • JAKO VAZNO – MOLIMO VAS DA VASE BANKOVNE RACUNE,KARTICE,PAY PAL NALOGE ILI BILO KOJI DRUGI VID PLACANJA NE VEZUJETE ZA NALOG-EMAIL KOJI DOBIJATE OD NAS,TO MOZETE RADITI NA VASEM LICNOM NALOGU.NA OVO STROGO OBRATITE PAZNJU-NA NASE NALOGE KOJE VAM ISPORUCIMO- NE DODAJETE VASA LICNA SREDSTVA ZA PLACANJE.

PLACANJE I ISPORUKA

Isporuka digitalnih kodova,kao i naloga se vrsi putem  Email adrese,u roku od 1h do 24h.U ovom slucaju vas molimo da imate strpljenja.

Za sve porudzbine iz inostranstva,placanje se vrsi putem PAYPAL-A,za porudzbine iz Srbije molimo Vas da placate iskljucivo putem racuna.

Takodje,za sve porudzbine tokom vikenda(subota i nedelja ili praznici),krajnji moguci rok za isporuku kodova i naloga je sledeci radni dan.

Isporuka cd-a/diskova kao i konzola se vrsi putem kurirske sluzbe, i vazi samo za teritoriju republike Srbije.

Placanje mozete izvrsiti direktno na racun  115-0381600988098-25 / Nenad Jovanovic / Beograd  u dinarima po srednjem kursu evra Narodne  banke  Srbije na dan placanja.

 • Nakon svake porudzbine,dobijate kompletno instrukciju za placanje na vas mail,koji ste ostavili kao kontakt.
 • Uplatu mozete izvrsiti elektronski-ebanking,ili u bilo kojoj posti ili banci.
 • Pozeljno da za poziv na broj,prilikom uplate navedete broj porudzbine,obavezno je da IME I PREZIME porucioca igre koje ste naveli u porudzbini na sajtu,isto to ime i prezime navedete pri samoj uplati,
 • Molimo da maloletna lica ne vrse porudzbine bez odobrenja roditelja,staratelja ili punoletnog lica.

ZAGARANTOVAN Povrat novca vrsimo ukoliko dodje do nekog nesporazuma

KONTAKT

Za sve primedbe,pohvale,sugestije,kao i dodatna pojasnjenja mozete nas kontaktirati  na email

 • webplay4digital@gmail.com

kao i na sledece brojeve telefona

 • +381 60 098 8 098 ( 7h-20h)
 • +381 63 566 935     (12h-23h)

PLAY4DIGITAL

ukoliko jos uvek niste sigurni u nas i nasu ponudu mozete nas posetititi na sledecim linkovima,gde nase ocene govore vise od reci

link 1 –click here

link 2 – click here