Dugogodišnje iskustvo u oblasti konzola SONY-A i XBOX-A,prodaje,servisa,kao i mnogih drugih opcija,navelo nas je da ovog puta izadjemo i sa jednom zanimljivom ponudom za sve naše stare i nove buduće kupce.
Prateći korak sa vremenom osnovali smo PLAY4DIGITAL.COM
Mesto na kome možete biti sigurni da ono što kupite to i dobijete.
DODATNA OPREMA I SERVIS-sve što Vas interesuje-kliknite ovde
PONUDA
PLAY4DIGITAL Vam nudi razne opcije kupovine konzola i igrica.
U ponudi su konzole,digitalni kodovi,ili kako ih neki nazivaju cd key/digital code,kao i digitalni nalozi tj account,a tu su takodje i polovni kao i novi diskovi/CD.
  • NAČIN KUPOVINE ,PLAĆANJE,ISPORUKA
Kada izaberete konzolu,imate detaljno u opisu da li je konzola nova ili polovna,takodje imate kompletnu specifikaciju šta dobijate od opreme uz konzolu,kao i cenu za izabarani artikal.Garancija na NOVE konzole je 12 -24 meseca,garancija na POLOVNE konzole je 6 meseci,sem ukoliko nije drugačije naglaseno za garanciju u opisu same konzole koja se prodaje.
Radi ažurnosti stanja,pre svake kupovine konzole,dodatne opreme kao i cd diskova,obavezan je poziv na tel +381 60-098-8-098
Kada izaberete samu igru-artikal,imate detaljno u opisu same igre da li je ima ili nema na stanju,imate detaljno u opisu igre,da li je ponuda digitalni kod,cd,ili digitalni nalog(primarni ili sekundarni),i isto tako prilikom izbora same igre u opisu imate i VIDEO UPUTSTVO kako se aktivira igra u slučaju da je u pitanju ponuda – primarni/sekundarni nalog
Sledeći korak je da odabrani artikal-igru dodate u korpu,iz korpe pratite dalje korake koji Vas vode do realizacije kupovine,unosite Vaš mail na koji želite da Vam stignu podaci za igru,kao i druge podatke…Nakon toga,ukoliko kupujete iz Srbije,ostavljate obeleženo polje za plaćanje preko računa,i potvrdjujete kupovinu.
Shodno zakonu o zaštiti privatnosti – Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima
Nakon svake porudzbine,na mail koji ste ostavili kao kontakt dobijate automatski povratnu poruku sa instrukcijom za plaćanje.
Kada se uplata evidentira u našem sistemu,na Vaš mail dobijate sve podatke za artikal-igru,koju ste poručili.
Isporuka digitalnih kodova,kao i naloga se vrsi putem Email adrese,u roku od 1h do 24h.U ovom slučaju molimo da imate strpljenja.Za sve porudzbine iz inostranstva,plaćanje se vrsi putem PAYPAL-A,za porudzbine iz Srbije molimo Vas da plaćate isključivo putem računa.Takodje,za sve porudzbine tokom vikenda(subota i nedelja ili praznici),krajnji mogući rok za isporuku kodova i naloga je sledeći radni dan.
Isporuka cd-a/diskova kao i konzola nakon primljene uplate,se vrši putem kurirske sluzbe,praktikujemo Post expres,sem ukoliko kupac insistira na drugoj kurirskoj službi.Troškove dostave plaćate prema cenovniku kurirske službe.
Prodaja i dostava cd diskova i konzola važi samo za teritoriju republike Srbije.
Plaćanje mozete izvrsiti direktno na račun 360-0381600988098-58 / Nenad Jovanović / Beograd .
Uplatu mozete izvršiti elektronski-ebanking,ili u bilo kojoj pošti ili banci.
Poželjno je da IME I PREZIME poručioca igre koje ste naveli u porudzbini na sajtu,isto to ime i prezime navedete pri samoj uplati,
Molimo da maloletna lica ne vrse porudzbine bez odobrenja roditelja,staratelja ili punoletnog lica.
  • PRAVILA I GARANCIJA
ZABRANJENO JE BILO KAKVO MENJANJE,MODIFIKOVANJE SAMOG NALOGA,LOZINKI,ŠIFRI ili bilo kojih drugih nedozvoljenih radnji a koje su vezane za sam nalog tj igricu.
Igra-nalog je u vasem vlasništvu trajno,bez ikakvih ogranicenja u smislu igranja same igre,prelazenja nivoa,,itd…
MOLIMO VAS DA SE STROGO PRIDRAŽAVATE PRAVILA i da dobro pogledate video snimak, za bilo koju varijantu naloga da ste kupili ,bio on PRIMARNI ili SEKUNDARNI nalog.
Ukoliko ste kupili sekundarni nalog NEMATE pravo da ga podešavate kao primarni.
RAZLIKA IZMEDJU PRIMARNOG I SEKUNDARNOG NALOGA,je to što za Vam je za sekundarni nalog potrebna stalna internet konekcija.
Sve protivno pravilima koja su navedena ovde će snositi sankcije i trajni gubitak igre,ukoliko se ne dokaze drugacije,BEZ PRAVA NA POVRAT NOVCA.
Sve naše igre koje imamo u ponudi su 100% bezbedne,bez ikakvog rizika da neće raditi,regularne,sigurne,
Igre možete igrati i ON LINE sa drugim igracima na mrezi,prijatelljima,ili u solo kampanji…
Za one koji su tek početnici u svetu Xbox ONE konzola,da biste igrali ON LINE,koristili servere,i igrali sa drugim igračima putem interneta,morate imate uplacenu članarinu ili ti tzv XBOX LIVE GOLD,cene ovog proizvoda mozete pogledati ovde CENOVNIK kartica-Xbox LIVE GOLD
  • Povrat novca ne radimo ukoliko kupite digitalni proizvod koji Vam iz nekog razloga ne odgovara(npr. ne svidja Vam se igra)

GARANTUJEMO za svaki primarni i sekundarni nalog da je ispravan,da radi i da će raditi.
GARANTUJEMO da ono sto kupite to i dobijate.
MOLIMO VAS DA POŠTUJETE SVA NAVEDENA PRAVILA kako bi i Vi i mi bili sigurni da ćemo uvek imati saradnju na obostrano zadovoljstvo.
JAKO VAŽNO – MOLIMO VAS DA VAŠE BANKOVNE RAČUNE,KARTICE,PAY PAL NALOGE ILI BILO KOJI DRUGI VID PLAČANJA NE VEZUJETE ZA KUPLJENU IGRU TJ NALOG-EMAIL KOJI DOBIJATE OD NAS,TO MOŽETE RADITI NA VAŠEM LICNOM NALOGU.NA OVO STROGO OBRATITE PAŽNJU-NA NAŠE NALOGE KOJE VAM ISPORUČIMO- NE DODAJETE VAŠA LICNA SREDSTVA ZA PLAĆANJE.
  • KONTAKT
Za sve primedbe,pohvale,sugestije,kao i dodatna pojasnjenja možete nas kontaktirati na email
webplay4digital@gmail.com
kao i na broj telefona
+381 60 098 8 098
PLAY4DIGITAL.COM
ukoliko još uvek niste sigurni u nas i našu ponudu mozete nas posetititi na sledećem linku,gde naše ocene govore vise od reči
click here